Дивовижний і смачний! Салат з печінкою, морквою і цибулею

Салат з печінкою, рецепт приготування Кулінарія

Салат найпростіший, але з дуже яскравим і насиченим смаком.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печінка куряча – 300 г;
  • морква і цибуля по 3 шт;
  • огірок маринований – 3 шт;
  • кукурудза консервована – 12 ст.л;
  • сметана, йогурт або майонез за смаком;
  • олія.

Процес приготування салата з печінки

Печінку відварюємо в підсоленій воді або протушуємо на сковороді, солимо і перчимо до смаку, ріжемо дрібними шматочками.

Цибулю ріжемо кубиком, морква натираємо на тертці і тушкуємо в олії.

Всі продукти охолоджуємо і змішуємо з іншими, заправляємо за смаком майонезом, йогуртом або сметаною.

Rate article
Залишити відповідь