Чудові і швидкі ліниві вареники з капустою

Кулінарія

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних вареників, які припадуть до душі кожному.

У моїй родині вареники обожнюють все, і ці не виняток. Таке блюдо не складно приготувати, а уплітає за обидві щоки.

Найкращий комплімент для кожної господині – спостерігати задоволені обличчя своїх коханих. Такі вареники їх точно порадують, не сумнівайтеся.

Мої завжди просять добавки. Рекомендую і вам спробувати і розбавити своє повсякденне меню цієї смакотою.

Потрібні інгредієнти

Для тіста

  • 100 г кефіру
  • половина чайної ложки солі
  • половина чайної ложки соди
  • 1 яйце
  • 400-500 г борошна

Для начинки

  • 350 г білокачанної капусти
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 1 морква
  • сіль і чорний мелений перець за смаком
  • 2 столові ложки рослинної олії

Починаємо процес

В першу чергу тонко шаткуємо капусту.

Потім очищаємо ріпчасту цибулю і нарізаємо дрібними кубиками.

Використовуючи тертку, натираємо на середній фракції очищену моркву.

Всі підготовлені інгредієнти відправляємо на розігріту сковороду з рослинним маслом обсмажувати приблизно 15 – 20 хвилин. При цьому потрібно періодично помішувати.

Солимо і перчимо до смаку. Добре все перемішуємо. В результаті отримуємо капустяну начинку золотистого кольору.

Тепер беремося за приготування тіста. Для цього в окрему ємність відправляємо кефір. Він повинен бути теплим.

Додаємо соду, сіль і яйце. Добре все перемішуємо до однорідності.

Після чого просіюємо сюди борошно і замішуємо тісто. Воно має бути м’яким, еластичним і не липнути до рук.

Потім ділимо його на дві однакові частині і з кожної формуємо ковбаску.

Після цього нарізаємо невеликими шматочками.

Ставимо на вогонь воду і доводимо до кипіння. Солимо до смаку і опускаємо сюди шматочки тіста.

Перемішуємо все і чекаємо того моменту, коли вони спливуть.

Потім продовжуємо процес варіння ще дві хвилини.

Тепер відкидаємо вареники на друшляк і видаляємо зайву рідину.

Перекладаємо їх в окрему глибоку ємність і додаємо капустяну начинку.

Добре все перемішуємо і солимо за смаком.

Потім блюдо гарячим можна подавати до столу.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий