Чудові білоруські деруни

Кулінарія

Класичні деруни складаються всього з трьох інгредієнтів: картопля, яйце, сіль.

Але комусь здалося нудним таке просте поєднання, і з часом до складу страви стали включати інші овочі, а також м’ясний фарш і сир.

Сказати, що експерименти були вдалими, – не сказати нічого! У картопляному тісті однаково хороші і м’ясо, і морква, і навіть болгарський перець. Не вірите?

Тоді діставайте сковороду і сміливо змішуйте наступні інгредієнти.

Складові

  • ✓ Картопля 6 шт.
  • ✓ Зелена цибуля 0,5 Пуч.
  • ✓ Болгарський перець 1 шт.
  • ✓ Морква 1 шт.
  • ✓ Яйце 1 шт.
  • ✓ Борошно 4 ст. л.
  • ✓ Соняшникова олія 3 ст. л.
  • ✓ Сіль за смаком

Рецепт приготування

Картоплю і моркву натріть на тертці. Болгарський перець і зелену цибулю наріжте якомога дрібніше.

З’єднайте овочі, додайте яйце і борошно, посоліть. У сковороді нагрійте олію.

Викладайте картопляну масу за допомогою столової ложки. Обсмажте деруни з обох сторін до готовності.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий