Дуже вдалий рецепт тіста!
Складові:
- 400 г борошна (просіяного);
- 11 г сухих дріжджів;
- 2 столові ложки цукрового піску;
- 1 чайна ложка солі;
- 100 мл молока;
- 3 жовтки;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 200 мл води;
- 200 г рослинного олії.
Начинка:
- 12 шт. цукерок «Корівка» (або ваша улюблена начинка)
Приготування булочок
Дріжджі розводимо в теплій воді, додаємо цукор, близько 100 гр. борошна, перемішуємо. Накриваємо рушником і даємо постояти опарі хвилин 20-30.
Після цього додаємо жовтки, тепле молоко, сіль, ванільний цукор і борошно, що залишилося.
Вимішуємо тісто і в кінці додаємо олію. Вимішуємо добре руками.
Накриваємо тісто чистим рушником і ставимо підходити в тепле місце години на три. Обминаємо два рази.
Після робимо булочки і укладаємо начинку, поміщаємо в змащену олією форму. Змащуємо збитим яйцем. Випікаємо в розігрітій духовці до 200 С 15 хвилин. Смачного!