Булочки з цукерками «Корівка». І возитися з начинкою не треба!

Булочки з цукерками «Корівка» - рецепт приготування Кулінарія

Дуже вдалий рецепт тіста!

Складові:

  • 400 г борошна (просіяного);
  • 11 г сухих дріжджів;
  • 2 столові ложки цукрового піску;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 100 мл молока;
  • 3 жовтки;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 200 мл води;
  • 200 г рослинного олії.

Начинка:

  • 12 шт. цукерок «Корівка» (або ваша улюблена начинка)

Приготування булочок

Дріжджі розводимо в теплій воді, додаємо цукор, близько 100 гр. борошна, перемішуємо. Накриваємо рушником і даємо постояти опарі хвилин 20-30.

Після цього додаємо жовтки, тепле молоко, сіль, ванільний цукор і борошно, що залишилося.

Вимішуємо тісто і в кінці додаємо олію. Вимішуємо добре руками.

Накриваємо тісто чистим рушником і ставимо підходити в тепле місце години на три. Обминаємо два рази.

Булочки з цукерками «Корівка». І возитися з начинкою не треба!

Після робимо булочки і укладаємо начинку, поміщаємо в змащену олією форму. Змащуємо збитим яйцем. Випікаємо в розігрітій духовці до 200 С 15 хвилин. Смачного!

Rate article
Залишити відповідь