Брізолі – улюблені курячі рулетики з грибами

Брізолі - рецепт приготування Кулінарія

Складові

  • Курячий фарш – 400 г
  • Яйця – 6 штук
  • Шампіньйони (можна замість печериць невеликий солоний або маринований огірочок)
  • Молоко – 6 столових ложок
  • Сіль, перець, приправа для курки
  • Майонез – близько столової ложки

Рецепт приготування Брізолі

Спочатку треба спекти млинці.

Збити одне яйце в мисці, з однією столовою ложкою молока (або води), посолити.

Посмажити млинець. Потім, так само печуться інші млинці.

Печериці дрібно нарізати і обсмажити на олії, посолити.

Фарш посолити, поперчити, додати спеції для курки.

Намазати млинці фаршем. Зверху змастити майонезом.

Викласти на край кожного млинця приблизно столову ложку начинки, згорнути рулетом.

Викласти підготовлені брізолі на деко, змащене олією.

Зверху змастити майонезом і посипати тертим сиром.

Поставити в розігріту до 200 ° С духовку до повної готовності. Смачного!

Rate article
Залишити відповідь