Більше не смажу картоплю: рецепт королівського гарніру, який подобається всім

Кулінарія

Сьогодні я готую свій улюблений гарнір – гарбуз. У гарбузі міститься багато органічних кислот, вітамінів (ретинол, карнітин, токоферол, кальциферол, ніацин, з групи В), мінеральних елементів (цинку, калію, кальцію), пектин, клітковина. Завдяки їм, він використовується в дієтології як засіб для схуднення, який дозволяє і вагу знизити, і здоров’я поліпшити. Це дійсно мій улюблений рецепт найніжнішого запеченого гарбуза, який я вам дуже рекомендую зберегти!

Інгредієнти:

  • Гарбуз – 1,2 кг
  • 2 ст.л. соняшникової олії
  • 1 ч.л солі
  • 3/4 ч.л. меленої кориці
  • 1/2 ч. л. червоного перцю
  • 1/4 ч.л. меленого чорного перцю

Покроковий рецепт приготування:

Розігрійте духовку до 200 градусів. Наріжте гарбуз кубиками.

Більше не смажу картоплю: рецепт королівського гарніру, який подобається всім

Деко застеліть пергаментним папером, у мене вийшло два. Покладіть нарізаний кубиками гарбуз у велику миску. Посипте усіма приправами і збризніть олією. Добре перемішайте.

Більше не смажу картоплю: рецепт королівського гарніру, який подобається всім

Викладіть кубики гарбуза в один шар на деко.

Запікайте протягом 30 хвилин, через 15 хвилин готування поміняйте листи місцями. Наш ніжний гарбуз готовий.

Оцените статью
Добавить комментарий