Інгредієнти:
- кабачки – 2 шт.
- часник – на (свій) смак
- сіль, перець
- оливкова олія
- кріп, петрушка
Процес приготування:
Кабачки нарізаємо кружальцями, товщиною 1,5 см. Солимо і залишаємо на 30 хвилин, щоб пустили сік.
Тим часом подрібнюємо часник та зелень. Додаємо сіль та добре перемішуємо.
Паперовим рушником забираємо з кабачків зайву вологу, перчимо їх, і обсмажуємо на розігрітій олії до золотистої скоринки.
Готові кабачки викладаємо на паперові рушники.
На сковороді обсмажуємо суміш зелені та часнику (20-30 секунд). Викладаємо готову суміш поверх кабачків і подаємо до столу!