Ароматні кабачки по-іспанськи, на запах яких збігається вся родина

Кулінарія

Інгредієнти:

  • кабачки – 2 шт.
  • часник – на (свій) смак
  • сіль, перець
  • оливкова олія
  • кріп, петрушка

Процес приготування:

Кабачки нарізаємо кружальцями, товщиною 1,5 см. Солимо і залишаємо на 30 хвилин, щоб пустили сік.

Тим часом подрібнюємо часник та зелень. Додаємо сіль та добре перемішуємо.

Паперовим рушником забираємо з кабачків зайву вологу, перчимо їх, і обсмажуємо на розігрітій олії до золотистої скоринки.

Готові кабачки викладаємо на паперові рушники.

На сковороді обсмажуємо суміш зелені та часнику (20-30 секунд). Викладаємо готову суміш поверх кабачків і подаємо до столу!

Оцените статью
Добавить комментарий