Знаменитий салат з буряка на зиму “Оленка”

Кулінарія

Інгредієнти:

  • 4,5 кг. буряка – натерти на грубій терці,
  • 1,5 кг. помідорів – пропустити через м’ясорубку
  • 200-250 грам 9% оцту
  • 500 грам солодкого перцю – дрібно нарізати
  • 2 ст. ложки з верхом солі
  • 200 г часнику дрібно нарізаного
  • 500 г цибулі дрібно нарізаної
  • 0,5 л соняшникової олії
  • 3 пучка петрушки.

У великому тазу розігріти олію, опустити на 10 хв. цибулю, додати помідори, оцет, часник, подрібнену петрушку, сіль, цукор і перець за смаком. Коли суміш закипить, покласти буряк, солодкий перець і кип’ятити 40-45 хв.

Розкласти по стерилізованим банкам і закатати.

Оцените статью
Добавить комментарий