Запечена картопля в горщиках з м’ясом

Кулінарія

Складові

  • м’ясо – 400 гр.
  • картопля – 6-7 шт.
  • морква – 1 шт.
  • пастернак – 1/2 шт.
  • селера коренева – 1/4 шт.
  • часник – 3-4 зубчики
  • сир твердий – 150 гр.
  • спеції, сіль

Покроковий рецепт приготування

М’ясо і картоплю порізати, корінці потерти на тертці.

Все перемішати, посолити, поперчити і скласти в горщики, стінки яких попередньо змастити олією.

Додати води і відправити в духовку, розігріту до 180 градусів на 30 хвилин.

Потім дістати, зверху посипати тертим твердим сиром і запікати в духовці ще 5-10 хвилин. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий