Закуска з кабачків і болгарського перцю

Кулінарія

Інгредієнти:

  • кабачки – 3 кг (прокрутити на м’ясорубці з великими ґратами),
  • перець болгарський – 5 шт (прокрутити на м’ясорубці),
  • томатна паста – 700 г,
  • олія соняшникова – 1 стакан,
  • цукор – 1 стакан,
  • сіль – 3 ст л,
  • оцет 9% – 3 ст л,
  • часник – 5 зубчиків (пропустити через прес),
  • пучок зелені петрушки,
  • чорний мелений перець за смаком.

Приготування закуски на зиму

Олію налити в каструлю з товстим дном, розігріти, додати томатну пасту, покласти кабачки, перець болгарський, часник, цукор, сіль, подрібнену петрушку.

Тушкувати 40 хвилин після закипання на повільному вогні, часто помішуючи. За 5 хвилин до закінчення приготування влити оцет. Розлити по стерилізованим банкам, закатати.

Оцените статью
Добавить комментарий