Сирники, знайомі всім з дитинства: рецепт маминої смакоти

Сирники - рецепт приготування Кулінарія

Ви пам’ятаєте цей ранок і мамині рум’яні ароматні сирники? Тепер ви можете готувати такі ж!

До складу тесту для сирників входять:

  • жовток – 1 шт;
  • сир домашній – 180 г;
  • борошно – 3 ст л;
  • цукор – 1 ст л;
  • сіль – 3 г;
  • ваніль – 3 г;
  • вершкове масло – для смаження.

Покроковий рецепт приготування сирників

Беремо глибоку ємність і в ній з’єднуємо жовток, сир, цукор, сіль, ваніль і одну столову ложку борошна. Потім все акуратно і ретельно перемішуємо до однорідного стану.

Решту 2 ложки борошна висипаємо на робочу поверхню і по черзі вмочуємо в ній сформовані сирники.

Розігріваємо сковороду, кладемо в неї достатню кількість вершкового масла і обсмажуємо сирники з двох сторін до золотистого кольору.

Все готово! Можете скликати всіх за стіл і трапезувати апетитними сирниками: майже, як у дитинстві, тільки краще!

Rate article
Залишити відповідь