Завжди готую її за цим рецептом і вам раджу! Виходить дуже ніжно і смачно. Ви такого точно ще не пробували.
Інгредієнти:
- яйця – 4-5 шт;
- сир – 500 г;
- цукор – 2/3 склянки;
- масло вершкове – 30 г;
- пакетик ваніліну;
- мелені сухарі з солодкою булочкою;
- масло вершкове для змащування форми.
- родзинки і курага за смаком.
Спосіб приготування:
Сир розминаємо виделкою, збиваємо блендером або ж пропускаємо через дрібну насадку м’ясорубки.
Додаємо в нього яйця, цукор, шматочки вершкового масла, шматочки сухофруктів і ванілін.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом і густо посипаємо сухарями.
Сирну масу рівномірно розподіляємо по формі. Зверху посипаємо рештою сухарями. Можна наверх покласти дрібне галетне печиво, попередньо розмочивши його в молоці.
Випікати запіканку необхідно при 160 ° С протягом 30 хвилин. По закінченню півгодини вимикаємо плиту залишаємо запіканку ще хвилин на 5 допікати всередині духовки Смачного!