Сім’я завжди просить добавку і навіть не підозрює, що ця запіканка з кабачків!

Статті

Інгредієнти:

  • 1 кг кабачків
  • 150 г сиру
  • 2 цибулини
  • 4 гілочки кропу
  • ½ ч.л. солі
  • ½ ч.л. чорного перцю
  • 4 яйця
  • 100 мл олії
  • 150 г борошна
  • 1 ч.л. розпушувача

Приготування:

Цибулю почистити, порізати кубиками і обсмажити на сковороді з 50 мл олії, до напівпрозорого кольору. Остудіть цибулю. За цей час натріть сир на грубій тертці.

Почистьте кабачки від шкірки, якщо кабачки молоді не обов’язково очищати їх від насіння. Натріть кабачки на грубій тертці в більшу миску (вичавлювати сік з кабачків не треба). Додайте в кабачки дрібно нарізаний кріп, обсмажену цибулю, тертий сир, ½ ч.л. солі, ½ ч.л. чорного перцю і перемішайте всі інгредієнти.

В окремому посуді збийте 4 яйця з 40 мл олії. Додайте 150 г борошна, 1 ч.л. розпушувача і перемішайте. Перелийте рідке тісто в кабачкову суміш і ретельно перемішайте всі інгредієнти.

Змастіть форму 10 мл олії (розміром 20 x 28 см), перелийте кабачкову суміш, вирівняйте поверхню і випікайте запіканку в розігрітій до 200 ° C духовці, близько 40-50 хвилин, до утворення красивої золотистої скоринки. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий