Рецепт приготування відбивних з баклажанів. Вони вийдуть дуже смачними та хрусткими

Кулінарія

Нижче наводиться спосіб приготування дуже смачних відбивних з баклажанів. Такої смачної страви ви ще не куштували. Приготування не займе багато часу, а результатом ви будете задоволені.

Інгредієнти:

  • 2 баклажана;
  • 3 курячих яйця;
  • перець;
  • панірувальні сухарі;
  • пшеничне борошно;
  • рафінована олія;
  • сіль.

Як приготувати:

1. Видалити шкірки у баклажанів та нарізати їх тонкими кільцями.

2. До баклажанів додати сіль та залишити їх на 10 хвилин. Це допоможе видалити гіркоту.

3. Далі баклажани слід відбити, як звичайні відбивні.

4. Потім потрібно збити яйця, додавши до них спеції.

5. Кожну відбивну треба спершу занурити в яйця, а потім у борошно. Далі знову відбивна занурюється в яйця, після чого в сухарі.

6. Відбивні кладуться на пательню та обсмажуються, доки не набудуть золотистого кольору.

7. Паперовим рушником потрібно з відбивних прибрати зайвий жир. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий