Нижче наводиться спосіб консервування на зиму огірків, які неодмінно вам сподобаються. За цим рецептом ви завжди почнете готувати огірки в банках. У страви доволі пікантний смак, який буде до вподоби усім членам вашої родини.
Інгредієнти:
- 2 кілограми невеликих огірків;
- 2 голівки часнику;
- 50 грамів горілки;
- 5 грамів лимонної кислоти;
- 3 столових ложки цукру;
- 2 столових ложки солі;
- 1,5 літра води;
- зелень за смаком.
Як приготувати:
1. В стерилізовані банки кладеться зелень та часник.
2. У банки кладуться помиті огірки.
3. Далі потрібно закип’ятити воду, додати у неї спеції, та залити у банки з огірками.
4. Банки накриваються кришками та залишаються на 15 хвилин.
5. Маринад необхідно злити у каструлю та закип’ятити.
6. У банку додається горілка.
7. Огірки заливаються маринадом, після чого банки слід закатати кришками.
8. Банки накриваються ковдрою та залишаються до повного охолодження.
Ці огірки порадують вашу родину у зимові дні. Горілка та часник придають огіркам чудовий смак та роблять їх хрусткими. Смачного!