Рецепт приготування консервованих огірків на зиму. Вони будуть хрумкими та смачними

Кулінарія

Нижче наводиться спосіб консервування на зиму огірків, які неодмінно вам сподобаються. За цим рецептом ви завжди почнете готувати огірки в банках. У страви доволі пікантний смак, який буде до вподоби усім членам вашої родини.

Інгредієнти:

  • 2 кілограми невеликих огірків;
  • 2 голівки часнику;
  • 50 грамів горілки;
  • 5 грамів лимонної кислоти;
  • 3 столових ложки цукру;
  • 2 столових ложки солі;
  • 1,5 літра води;
  • зелень за смаком.

Як приготувати:

1. В стерилізовані банки кладеться зелень та часник.

2. У банки кладуться помиті огірки.

3. Далі потрібно закип’ятити воду, додати у неї спеції, та залити у банки з огірками.

4. Банки накриваються кришками та залишаються на 15 хвилин.

5. Маринад необхідно злити у каструлю та закип’ятити.

6. У банку додається горілка.

7. Огірки заливаються маринадом, після чого банки слід закатати кришками.

8. Банки накриваються ковдрою та залишаються до повного охолодження.

Ці огірки порадують вашу родину у зимові дні. Горілка та часник придають огіркам чудовий смак та роблять їх хрусткими. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий