Найсмачніша морква по-корейськи

Кулінарія

На 1 кг. моркви:

  • 3 ст.л. цукру,
  • 1 ч.л. солі,
  • 1 ст.л. коріандру меленого,
  • 2 ст.л. оцту,
  • 0,5 ч.л. чорного меленого перцю,
  • дрібка червоного меленого перцю,
  • 5 зубчиків часнику,
  • 100-150 грам соняшникової олії.

Моркву натираємо на спеціальній тертці, посипаємо зверху усіма спеціями, переминається злегка її руками, викладаємо в миску, додаємо оцет, часник, пропущений через чеснокодавку, і соняшникову олію (олію необхідно закип’ятити), перемішуємо.

Приємного і корисного апетиту!

Оцените статью
Добавить комментарий