Мочені яблука в банках. Дуже простий рецепт.

Кулінарія

Продукти на 2 кг яблук:

  • 2 кг невеликих яблук
  • 3 л води
  • 150 г цукру
  • 2 ст.л. солі
  • 150 г меду
  • листя винограду і смородини

Приготування:

1. Яблука промити і скласти у великий емальований таз.

2. Сіль, цукор і мед змішати з водою, довести до кипіння і уварити.

3. Зняти з вогню і відразу вилити на яблука. Додати листя винограду і смородини

4. Зверху покласти тарілку і поставити вантаж. Залишити для бродіння при кімнатній температурі близько двох тижнів.

5. Готові мочені яблука покласти в стерилізовані банки. Маринад процідити і залити ним яблука. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий