Кавово-желейний тортик: приголомшливий літній десерт

Кулінарія

Якщо немає часу на випічку, але хочеться чогось солоденького, можна спробувати приготувати цей простий, але дуже смачний торт. Найбільший його плюс – можна використовувати будь-які добавки до смаку. Кава відмінно замінюється какао-порошком, а доповнити смак можна шоколадом, ягодами, фруктами, сиропом.

Вам знадобляться:

  • вода – ½ л;
  • желатин швидкорозчинного дії – 7 ст.л;
  • цукор – 1 ст;
  • кави – 45 г;
  • йогурт (можна замінити сметаною) -? л;
  • сир вершковий – 190 г;
  • згущене молоко – 1 б;
  • молоко – 1,5 ст.

1.Воду кип’ятимо, всипаємо 3 ложки желатину.

Вимішуємо, кава заливаємо гарячою водою, вимішуємо, додаємо трохи желатину і цукру за смаком.

2 Лишаємо все для набухання.

Залишки желатину з’єднуємо з кип’яченим молоком, залишаємо. Трохи молока кип’ятимо, вводимо щіпку, з’єднуємо з молочною основою.

3.Сметану, згущене молоко і сир збиваємо.

Крем з’єднуємо з кавовою масою. У формочці розміщуємо шматки желе з кавою, заливаємо основу з кремом. Ставимо в холод на 4 години.

Оцените статью
Добавить комментарий