Грибна солянка на зиму

Кулінарія

Для приготування знадобиться:

  • капуста білокачанна – 1.5 кг .;
  • гриби – 1 кг .;
  • томатна паста – 150 гр .;
  • цибуля ріпчаста – 100 гр .;
  • лавровий лист – 4 шт .;
  • соняшникова олія;
  • оцет – 35 мл .;
  • сіль – 25 мл .;
  • цукор 25 гр.

Приготування:

1. Для початку слід дуже тонкою соломкою нарізати капусту. Це необхідно для більш однорідної консистенції солянки.

2. Капусту заливаємо сумішшю оцту, олії та води і тушкуємо протягом 30-ти хвилин.

3. Злегка розводимо томатну пасту і додаємо її до нашої капусти. Також додаємо сіль, лаврове листя і цукор.

4. Продовжуємо тушкувати ще 15 хвилин.

5. Гриби для солянки слід ретельно перебрати і промити в декількох водах. Потім гриби відварюємо протягом 20 хвилин, а коли вони охолонуть, нарізаємо середнього розміру шматочками.

6. Нарізані гриби обсмажуємо разом з цибулею.

7. Коли гриби підрум’яняться, з’єднуємо їх з капустою і тушкуємо все разом ще близько п’яти хвилин.

8. Ще гарячу солянку розкладають по банках і закривають кришками. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий