«Чорний принц» – торт, який просто тане в роті. Простий і швидкий рецепт

Кулінарія

Для тих, хто любить чорний шоколад і какао цей торт просто знахідка. Він дуже смачний і має шляхетну назву «Чорний принц». Готується дуже швидко і просто, тому відразу кличте рідних пити чай.

Для приготування тіста знадобляться:

  • Борошно – 2 склянки;
  • Яйця – 2 штуки;
  • Цукор – 1,5 склянки;
  • Кефір не жирний – 2 склянки;
  • Какао-порошок – 2 стол. ложки;
  • Сода харчова – 2 чайн. ложки.

Для приготування крему знадобляться:

  • Сметана жирна – 250 мл;
  • Масло вершкове – 200 г;
  • Цукор – 100 грамів.
  • Для прикраси – плитка шоколаду.

Як приготувати торт «Чорний принц»

Візьміть миску і за допомогою міксера збийте яйця з цукром, щоб утворилася піна.

Після влийте кефір, всипте какао, борошно і соду. Добре перемішайте. Тісто розділіть навпіл.

Після кожну частину випікайте в формі діаметром 21 см, дно якої вистелити пекарним папером. Час випікання коржів – 40 хвилин, температура – 180 °.

Після того, як коржі охолонуть, потрібно розрізати їх навпіл.

Приготуйте крем. Збийте масло з цукром, а потім додайте сметану. Повинен вийде пишний крем.

Сформуйте торт. Кожен корж змастіть кремом.

Зверху прикрасьте торт натертим шоколадом або розтопленим на водяній бані.

Поставте торт в холодильну камеру на пару годин.

Оцените статью
Добавить комментарий