Зелені помідори по-корейськи! Салат із зелених помідорів: все просто і зрозуміло

Кулінарія

Зелені помідори самі по собі мають досить пікантний смак, а якщо їх ще й приготувати як корейську моркву, тоді виходить дуже смачна закуска.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • помідори зелені, 600 г;
  • перець солодкий, 2 шт;
  • морква, 2 шт;
  • часник, 5 зубчиків;
  • кріп і петрушка по пучку;
  • оцет 9%, 30 мл;
  • олія соняшникова, 65 мл;
  • цукор, 45 г;
  • сіль, 10 г;
  • перець чорний, 0.5 ч.л;
  • паприка і коріандр по 1 ч.л.

Процес приготування

Помідори ріжемо часточками, солодкий перець – соломкою, морква натираємо на треці для корейської моркви.

Зелень і часник дрібно нарізаємо.

Змішуємо всі продукти, додаємо сіль і цукор, розминаємо овочі руками.

Всипаємо приправи, вливаємо оцет і перемішуємо. Розігріваємо олію.

У салат додаємо часник – висипаємо зверху і наливаємо на нього розжарену соняшникову олію. Перемішуємо ложкою.

Накриваємо салат тарілкою, зверху ставимо вантаж і ставимо ємність в прохолодне місце на 8 годин.

Перед подачею на стіл, добре перемішайте салат.

Зберігаємо в закритій ємності в холодильнику. Салат зберігається довго, але у вас він не затримається – він дуже смачний і чудово підходить до різних страв.

Оцените статью
Добавить комментарий