Викладаю все на куряче філе і в духовку. Вечеря просто незабутня

Кулінарія

Запечене куряче м’ясо з грибами у вершковому соусі – ця страва гідно бути виглядати на святковому столі. Виходить дуже смачно, ситно.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • куряча грудка, 500 г;
  • паприка копчена, 1 ч.л;
  • сіль, суміш перців;
  • цибуля, 1 шт;
  • масло вершкове, 30 г;
  • гриби глива, 500 г;
  • сир грювер, 50 г;
  • молоко, 100 мл;
  • зелень.

Процес приготування

Ріжемо м’ясо скибочками, заправляємо сіллю, паприкою і сумішшю перців, перемішуємо і залишаємо маринуватися.

Розтоплюємо в сковороді вершкове масло і обсмажуємо дрібно різаний цибулю.

Гриби ріжемо шматочками, висипаємо до цибулі, солимо, перемішуємо і обсмажуємо до готовності.

Сир тремо на грубій терці і висипаємо до грибів.

Вливаємо молоко, перемішуємо і тушкуємо кілька хвилин.

У форму для запікання викладаємо шаром м’ясо, зверху – грибну заливку.

Запікаємо при 200 градусах близько 20 хвилин.

Посипаємо нарізаною зеленню і подаємо до столу.

Така страва дуже смачна і гарячою, і в холодному вигляді, як закуска. Твердий сир ви можете брати будь-який за власним смаком.

Викладаю все на куряче філе і в духовку. Вечеря просто незабутня

Оцените статью
Добавить комментарий