Смачний салат для несподіваних гостей з квасолею і тунцем

Кулінарія

Оригінальне поєднання квасолі, кукурудзи і тунця, дає вишуканий смак салату. Заправити його можна як майонез, так і соняшниковою олією, це вже за смаком. Все, що вам необхідно, це консервований тунець і консервована квасоля.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • квасоля консервована, 1 банка;
  • кукурудза консервована, 1 банка;
  • тунець, 1 банка;
  • цибуля, 1 шт;
  • яйця, 3 шт;
  • зелень, кілька гілочок;
  • майонез або соняшникова олія.

Процес приготування

Відварюємо яйця, охолоджуємо і ріжемо кубиком.

Цибулю також ріжемо кубиком.

Зливаємо з кукурудзи і квасолі рідину, змішуємо їх в ємності.

З тунця можна трохи злити олію і все інше додаємо в салат.

Заправляємо салат майонезом, накриваємо кришкою і відправляємо на 30 хвилин в холодильник щоб він настоявся.

Страву прикрашаємо листям салату, скроплюємо його бальзамічним оцтом і викладаємо салат, подаємо до столу.

В принципі, салат сам по собі дуже смачний і не потребує додаткової заправки – майонезі, але ви спробуйте з ним і без нього і приготуйте той варіант, який більше сподобається.

Оцените статью
Добавить комментарий