Неймовірно смачні гомілки по-азійськи. Ресторанна страва у вас на столі!

Кулінарія

Інгредієнти:

  • Курячі гомілки – 8-10 шт.,
  • Соєвий соус – 80 мл.,
  • Часник – 3 зубчики,
  • морква – 1 шт.,
  • Консервовані ананаси – 400 г,
  • Апельсин – 1/2 шт.,
  • Червоний солодкий болгарський перець – 1 шт. ,
  • гострий перець – за смаком,
  • сіль – за смаком.

Приготування:

Змішуємо подрібнений часник з соєвим соусом, сумішшю перців і соком половинки апельсина.

Гомілки миємо, проколюємо кожну в декількох місцях і кладемо в щільний пакет. Заливаємо соєво-часниковим маринадом.

Щільно зав’язуємо пакет і кладемо в холодильник в прохолодне місце на ніч.

Вранці перевертаємо пакет на інший бік.

Увечері викладаємо в форму промариновані гомілки, додаємо порізану моркву і шматочки ананасів з соком.

Запікаємо при 200 ° С протягом 15 хвилин, потім перевертаємо на інший бік і готуємо ще 15 – 20 хвилин.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий