Навіщо заливати м’ясо кип’ятком, щоб приготувати шашлик

Кулінарія

Ми розповімо, як приготувати маринад для шашлику без цибулі та оцту. Родзинка рецепта – кип’яток. Безумовно, це кращий метод приготування маринаду. Справа в тому, що кип’яток вбереться в м’ясо і дасть насититися спеціями. До того ж такий метод маринування відмінно підготує м’ясо до мангалу.

Складові

  • Вода – 250 мл
  • Соняшникова олія – 50 мл
  • Сіль за смаком
  • Приправа для м’яса за смаком

Приготування

Закип’ятіть воду і залийте нею приправи.

Додайте до суміші рослинне олію і сіль за смаком, перемішайте. Отриманим маринадом залийте нарізане м’ясо. Гарненько перемішайте і приберіть в прохолодне місце на 3 години.

Пам’ятайте, яким би гарним не був маринад для шашлику, потрібно вибрати якісне і смачне м’ясо. Нарізайте його середніми шматочками однакового розміру, щоб продукт приготувався рівномірно. Спеції підкреслять смак м’яса, а соняшникова олія допоможе зберегти його соковитим.

Оцените статью
Добавить комментарий