«Лінивий Наполеон», який можна приготувати всього 20 хвилин!

Кулінарія

«Наполеон» відноситься до одних з найбільш улюблених ласощів. Але, на жаль, тривалий процес приготування, багатьох відлякуємо, а у кого-то, просто немає часу на підготовку. Пропонуємо простий і швидкий рецепт смачного і ніжного торта.

Для приготування вам необхідні такі інгредієнти:

  • листкове печиво «Вушка», 800 г;
  • яйця, 4 шт;
  • молоко, 1 л;
  • цукор, 0,5 склянки;
  • масло вершкове, 150 г;
  • борошно, 6 ст.л;
  • ваніліновий цукор, щіпка.

Збиваємо цукор, яйця, ванільний цукор і борошно. Додаємо молоко і виливаємо все в каструлю, ставимо на середній вогонь. Варимо до загустіння, трохи охолоджуємо і додаємо вершкове масло, все добре перемішуємо.

Можна залити кремом печиво, поламане на шматочки або вмочати в крем кожну печенюшку і викладати на блюдо. Тут ви самі вирішуєте, як вам зручно. Залиште кілька печень для обсипання, попередньо подрібнивши його качалкою.

Для просочення досить години при кімнатній температурі.

Оцените статью
Добавить комментарий