Курячий суп з часниковими галушковими рулетами

Кулінарія

Складові

  • Курка – 0,5 шт
  • Картопля – 2 шт
  • Морква – 0,5 шт
  • Зелень (за смаком)
  • Лавровий лист – 2 шт

Для часникових галушок

  • Яйце – 1 шт
  • Борошно (скільки візьме тісто) – 150 г
  • Сіль (дрібка)
  • Олія – 1 ст.л.

1. Спочатку зваримо курячий бульйон. Я для цього використовувала пів тушки курки. Можете варити бульйон на будь-яких курячих частинах. Додаємо лавровий лист, солимо до смаку. Я варила курку 1 годину.

2. Поки вариться бульйон, зробимо рулетики.

Для цього готуємо звичайне тісто для локшини. У миску висипаємо борошно, робимо поглиблення і вбиваємо туди яйце, додаємо дрібку солі і 1 ст.л. олії. Замішуємо туге, не липке тісто.

3. Накриємо тісто поки серветкою, щоб не провітрювалося

Приготуємо олійно-часникову начинку для рулетиків. У розм’якшене вершкове масло додаємо часник і зелень. Можна трохи посолити.

4. Розкачуємо тісто в дуже тонкий пласт.

5. Наносимо рівномірним шаром олійно-часникову начинку.

6. Звертаємо в рулет..

7. Нарізаємо рулет на невеликі “шайбочки”.

8. У бульйон додаємо нарізані кубиками картоплю і моркву. Зелень я також додаю разом з картоплею та морквою. Але багато хто кладе зелень вже в готовий суп, робіть, як вам подобається.

9. Одночасно кидаємо в бульйон наші рулетики і варимо ще хвилин 15. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий