Як приготувати квас в домашніх умовах зі смаком, як з бочки

Кулінарія

Квас є сезонним літнім напоєм, у якого багато шанувальників. Нижче наводиться рецепт, як приготувати домашній квас, смак якого нагадає вам дитинство.

Інгредієнти:

  • 11 гр. сухих дріжджів;
  • 650 гр. цукру піску;
  • 2 ст. л. цикорію;
  • 1 ч. л. лимонної кислоти;
  • 5 літрів холодної води.

Як приготувати квас:

1) Усі інгредієнти потрібно перемішати.

2) Суміш поставити на вогонь і чекати, доки вона закипить.

3) Зняти з вогню та дати суміші охолонути до теплого стану.

4) Далі додаються дріжджі.

5) Суміш повинна настоятися на протязі 4 годин. При цьому повинна з’явитися піна.

6) Готовий напій розливається по пляшках та кладеться до холодильника. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий