Фаршировані сушки: крута закуска на швидку руку

Кулінарія

Ніколи не думала про те, що звичайні сушки можна використовувати для приготування такої простої і неймовірно смачною закуски. Тепер, ви будете знати, що їх можна не тільки їсти з чаєм, а й зробити головним інгредієнтом дуже смачної і цікавої страви.

Інгредієнти:

  • Сушки – 350 г;
  • М’ясо курки / індички – 300-400 г;
  • Молоко – 700 мл;
  • Цибуля – 1 шт .;
  • Твердий сир – 100 г;
  • Сметана – 150 г;
  • Помідор – 3 шт .;
  • Сіль перець.

Приготування:

Для початку, нам необхідно зробити фарш. М’ясо нарізаємо невеликими шматочками.

Цибулю чистимо і ріжемо кубиками.

Потім, фарш разом з цибулею пропускаємо через м’ясорубку.

Додаємо до нього сіль, спеції і добре перемішуємо.

У глибоку і велику тарілку викладаємо сушіння і заливаємо молоком, щоб вони стали трохи м’якшими. Якщо будуть спливати, можна притиснути їх за допомогою блюдця, або чогось важкого. Ми залишаємо сушки в молоці приблизно на 10 хвилин.

Форму для випікання вистилаємо фольгою.

Викладаємо наші сушки, а молоко, в якому вони лежали виливаємо в наш фарш. Добре перемішуємо.

На кожну сушку викладаємо по 1 чайній ложці фаршу.

Зверху, все змащуємо невеликою кількістю густої сметани.

Помідори миємо й нарізаємо кружечками.

Викладаємо по 1 кружечку помідора на кожну сушку.

Зверху все солимо і посипаємо тертим сиром.

Відправляємо нашу страву в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Взагалі, для приготування цієї страви можна використовувати будь-який фарш, або просто невеликі шматочки м’яса. Все залежить від ваших бажань і переваг. Обов’язково спробуйте приготувати цю страву і ми обіцяємо, воно буде частим гостем на вашому столі.

Оцените статью
Добавить комментарий