Такі невеликі бутербродики у нас завжди є на святковому столі: вони красиві, апетитні, маленькі, можна робити з різною начинкою.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- філе оселедця, 1 – 2 шт;
- авокадо, 1 шт;
- цибуля, 1 шт;
- зелень за смаком;
- сумах;
- рослинна олія;
- хліб житній, скибочками.
Процес приготування
Оселедець ріжемо дрібними шматочками, авокадо також і цибулю дрібно ріжемо.
Зелень рубаємо.
Змішуємо всі продукти, посипаємо сумахом і поливаємо рослинним маслом.
Перемішуємо і якщо необхідно, додаємо сіль і спеції за смаком.
Житній хліб ріжемо трикутниками і викладаємо начинку. За бажанням прикрашаємо зеленню або тонкими кільцями цибулі, зеленою цибулею.
Викладаємо бутерброди на блюдо, застелене листям салату.