Основні правила приготування смачних сирників

Кулінарія

Сирники люблять все, але не у всіх вони виходять. Причина невдач, як правило, в тісті. Щоб воно було смачним і ніжним, скористайтеся кулінарними секретами і рецептами, перевіреними не одним поколінням.

4 головних правила смачного тіста:

1. Для приготування смачного тіста потрібно купити свіжий домашній сир середньої жирності. Від магазинного сиру, до складу якого входить порошкове молоко з рослинними жирами, краще відмовитися. Несвіжий кислий сир для приготування смачних сирників теж не особливо підходить, а знежирений продукт додасть їм сухості.

2. Щоб сирники вийшли повітряними і ніжними, сир бажано протерти через сито, щоб тісто набуло однорідності і пишності.

3. Зазвичай в сирники додають пшеничне борошно, при бажанні її можна замінити манкою, а також додати в тісто крохмаль, який зробить сирники більш еластичними.

4. Від цукру бажано відмовитися, замінивши його шматочками солодких груш, яблук або абрикосів. Відмінним рішенням стане додавання в сирники подрібненого мигдалю, фундука або кешью. Деякі кулінари вважають за краще сухофрукти, зокрема – родзинки, попередньо замочений в коньяку або гарячій воді.

Оцените статью
Добавить комментарий