Готуємо соковиті «змішані» домашні ковбаски в духовці

Домашні ковбаски в духовці - відмінний рецепт Кулінарія

Для того, щоб приготувати домашні ковбаски, не доведеться довго стояти біля плити, а сама страва підійде, як для сімейної вечері, так і для святкових застіль.

Ковбаски «змішані» вийдуть соковитими всередині і хрусткими зовні. Щоб досягти цього ефекту, нам доведеться змішати три види фаршу і відправити їх в духовку.

Складові:

  • Фарш курячий – 250 гр.
  • Фарш яловичий – 250 гр.
  • Фарш свинячий – 250 гр.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Часник – за смаком,
  • Сіль за смаком,
  • Спеції: паприка копчена, зіра, суміш перців.

Приготування домашніх ковбасок

Кладемо в блендер цибулю і часник і добре подрібнюємо.

Доводимо м’ясо до стану фаршу за допомогою м’ясорубки і перемішуємо. Якщо фарш покупний, то промиваємо і відправляємо до цибулі і часнику.

Додаємо спеції і ретельно перемішуємо до утворення м’ясного білка.

Формуємо ковбаски в фользі зручного для вас розміру і загортаємо.

Ставимо в холодильник на добу для того, щоб ковбаски добре просочилися спеціями.

Розігріваємо духовку до 120 градусів і ставимо в неї наші ковбаски.

Таку температуру тримаємо 60 хвилин, після чого додаємо до 160 градусів і пропікаємо ще 30 хвилин.

Перевіряємо готовність за допомогою ножа. Якщо вони не встигли пропектися, то знову знижуємо температуру до 120 градусів і пропікаємо ще 20 хвилин.

Звертайте увагу на колір страви, якщо зарум’яниться швидше, то виймаємо і подаємо до столу.

Rate article
Залишити відповідь