Борошно, вода і олія: ніхто не вірить, що я готую їх так просто. Чебуреки з м’ясом

Кулінарія

Найпростіший і елементарний рецепт тіста для швидких чебуреків. Я дуже люблю цей рецепт, чебуреки виходять золотистими, рум’яними, з пухирцями, дуже смачні і соковиті. Ніякої метушні на кухні.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, близько 500 г;
  • окріп, 200 мл;
  • сіль, 1 ч.л;
  • олія, 3 ст.л.

Для приготування начинки необхідно :

  • фарш, 400 г;
  • цибуля;
  • сіль і перець;
  • олія, 3 ст.л.

Процес приготування

Просіяне борошно змішуємо з сіллю і вливаємо окріп і олію.

Вимішуємо тісто спочатку лопаткою, а потім руками. Маса повинна вийде м’якою і еластичною.

Накриваємо тісто і залишаємо на 10 хвилин.

Стіл присипаємо борошном і вимішуємо тісто, розгортаємо в ковбаску і ріжемо її порційними шматочками, кожен скочується в колобок. Накриваємо плівкою і залишаємо на час.

Фарш змішуємо з цибулею, сіллю і перцем.

Порада: я використовую дрібно різаний зелений лук, виходить дуже смачно. Але ви можете взяти і звичайний, просто дрібно його порізати.

Розкачуємо кожен колобок в коржик, на один край викладаємо начинку і защипувати краї.

Обсмажуємо в розігрітій олії з двох сторін, викладаємо на паперові рушники, щоб видалити надлишки олії і складаємо на блюдо.

Виходить дуже смачний обід або вечеря, перекус.

Оцените статью
Добавить комментарий