Цікаве і зовсім нескладне в приготуванні печиво!
Інгредієнти:
- кефір – 200 мл;
- сода і сіль по 0.5 ч.л;
- цукор – 1 ч.л.;
- олія рослинна – 2 ст.л;
- сир – 120 г;
- борошно – 250 г.
Приготування:
Змішуємо кефір і соду, залишаємо на 5 хвилин.
Потім додаємо рослинну олію, тертий на дрібній тертці сир, цукор і сіль.
Частинами додаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто.
Тісто викладаємо на стіл, присипаний борошном, ділимо на 2 частини і скочуємо кожну в ковбаску, загортаємо їх плівкою і прибираємо на півгодини в морозильну камеру.
Дістаємо ковбаску, нарізаємо кружечками товщиною 1 см і викладаємо на застелене пергаментом деко.
Випікаємо при 180 С протягом 20 хвилин. Приємного чаювання!