Торт «Несквік»: ніжна і смачна випічка

Кулінарія

Такий ніжний шоколадний десерт припаде до смаку всім, як дітям, так і дорослим.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • – борошно, 150 г;
  • – яйця, 4 шт;
  • – какао (несквик), 2 ст.л;
  • – цукор, 150 г;
  • – масло вершкове, 100 г;
  • – розпушувач, 1 ч.л;
  • – горіхи волоські за смаком.

Для приготування крему вам будуть потрібні:

  • – какао Несквік, 2 ст.л;
  • – сметана жирна, 500 г;
  • – згущене молоко варена, 20 м

Збиваємо яйця з цукром, потім вводимо вершкове масло. Борошно просіваємо разом з розпушувачем і какао, потім всипаємо невеликими порціями в тісто, вимішуємо до однорідності.

Форму для випікання змащуємо олією або застилаємо пергаментом і викладаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 160 градусів і випікаємо корж 30 хвилин.

Остуджують і розрізаємо на 3 частини. Один корж залишаємо, а 2 інших ріжемо на невеликі квадратики.

З’єднуємо сметану, згущене молоко і какао і збиваємо міксером масу до однорідності.

У збитий крем кладемо квадратики коржа, подрібнені горіхи. Все добре перемішуємо і викладаємо на цілий корж. Посипаємо горіхами і відправляємо в холодильник на ніч.

Оцените статью
Добавить комментарий