Простий торт виходить дуже смачним і ніжним.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- – борошно, 150 г;
- – вода, 250 мл;
- – яйця, 4 шт;
- – цукор, 20 г;
- – масло вершкове або маргарин, 100 г;
- – сіль щіпка.
Для приготування крему візьміть:
- – сметана, 600 г;
- – пудра, 200 г;
- – ванільний цукор, 10 м
Для декору торта ви можете взяти шоколад і малину.
Змішуємо молоко або воду з маслом, цукром і сіллю. Доводимо масу до кипіння і всипаємо просіяне борошно. Активно перемішуємо поки тісто не збереться в однорідний грудку. Охолоджуємо.
Яйця збиваємо вінчиком до однорідності. Порціями вводимо яєчну масу в тісто і перемішуємо. Тісто не повинно бути занадто густим.
Перекладаємо тісто в кондитерський мішок і видавлюємо пальчики на деко, застелене пергаментом. Якщо немає мішка – просто викладайте столовою ложкою.
Духовку розігріваємо до 200 градусів і випікаємо 10 хвилин, потім зменшуємо температуру до 180 і печемо ще 15 – 20 хвилин до золотистого кольору. Охолоджуємо.
Сметану змішуємо з пудрою і залишаємо на 15 хвилин.
На дно рознімної форми викладаємо пальчики, вмочуючи їх у крем. Коли ви повністю заповните форму пальчиками і кремом, накриваємо її плівкою і ставимо в холодильник на ніч або на кілька годин.
Прикрашаємо торт шоколадом і будь-якими ягодами на свій смак.