Тонкі млинці на кефірі: ажурні ласощі за 20 хвилин

Кулінарія

Багато людей обожнюють їсти млинці, тому сьогодні ми вирішили приготувати шалено смачні, ніжні, ароматні млинці на кефірі.

Складові

  • 250 мл кефіру;
  • 270 г борошна;
  • велике куряче яйце;
  • дрібка солі;
  • 30 г цукрового піску;
  • мед за бажанням;
  • кип’ячена вода;
  • дрібка соди;
  • соняшникова олія для смаження.

Процес приготування млинців

1. У невеликій мисці збиваємо куряче яйце з кефіром, сіллю, цукровим піском і медом.

2. Поетапно додаємо борошно і гарненько перемішуємо, щоб отримати однорідну масу.

3. У 90 мл кип’яченої води розводимо 10 г харчової соди і переливаємо в борошняну масу.

4. Розігріваємо сковорідку, намазуємо її олією, порційно викладаємо суміш, розподіляючи по всьому діаметру і випікаємо млинці з обох сторін по 3 хвилини.

Подаємо ароматні, гарячі і шалено смачні млинці з будь-якою начинкою і насолоджуємося неймовірним і чудовим смаком.

Оцените статью
Добавить комментарий