Тепер курку готую тільки так! Як приготувати будь-яку частину курки ніжно і соковито

Кулінарія

За цим рецептом ви можете готувати будь-яку частину курки, м’ясо завжди виходить ніжним, м’яким, соковитим. Дуже рекомендую зробити таку закуску на святковий стіл.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • курячі стегенця, 3 шт;
  • сметана, 2 ст.л;
  • молоко, 250 мл;
  • борошно, 2 ст.л;
  • цибуля, 2 шт;
  • часник, 5 зубчиків;
  • сіль, перець.

Процес приготування

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на соняшниковій олії до прозорості.

Окремо обсмажуємо на соняшниковій олії курку до рум’яної скоринки.

Тепер курку готую тільки так! Як приготувати будь-яку частину курки ніжно і соковито

З’єднуємо молоко і борошно. В курку додаємо нарізаний часник і смажимо 1 хвилину.

Додаємо цибулю, сметану, солимо і перчимо, заливаємо молоком з борошном. Перемішуємо.

Тепер курку готую тільки так! Як приготувати будь-яку частину курки ніжно і соковито

Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин.

Тепер курку готую тільки так! Як приготувати будь-яку частину курки ніжно і соковито

Таке ніжне з пікантною ноткою м’ясо, прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами і закусками.

Тепер курку готую тільки так! Як приготувати будь-яку частину курки ніжно і соковито

Можна за пару хвилин до закінчення готування, посипати тертим сиром, тоді м’ясо буде з яскравим сирним ароматом і смаком.

Оцените статью
Добавить комментарий