За цим рецептом ви можете готувати будь-яку частину курки, м’ясо завжди виходить ніжним, м’яким, соковитим. Дуже рекомендую зробити таку закуску на святковий стіл.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- курячі стегенця, 3 шт;
- сметана, 2 ст.л;
- молоко, 250 мл;
- борошно, 2 ст.л;
- цибуля, 2 шт;
- часник, 5 зубчиків;
- сіль, перець.
Процес приготування
Цибулю ріжемо тонкими півкільцями і обсмажуємо на соняшниковій олії до прозорості.
Окремо обсмажуємо на соняшниковій олії курку до рум’яної скоринки.
З’єднуємо молоко і борошно. В курку додаємо нарізаний часник і смажимо 1 хвилину.
Додаємо цибулю, сметану, солимо і перчимо, заливаємо молоком з борошном. Перемішуємо.
Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь, накриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин.
Таке ніжне з пікантною ноткою м’ясо, прекрасно поєднується з будь-якими гарнірами і закусками.
Можна за пару хвилин до закінчення готування, посипати тертим сиром, тоді м’ясо буде з яскравим сирним ароматом і смаком.