На свята люди люблять готувати смачну і закуску з оселедця і овочів. Тому ми сьогодні вирішили поділитися найлегшим і смачним рецептом.
Інгредієнти:
- 410 г оселедця;
- 2 середні моркви;
- великий буряк;
- 3 середніх картоплини;
- середня цибуля;
- майонез;
- 3 курячих яйця;
- сіль.
Алгоритм приготування:
1. Миємо овочі і варимо зі шкіркою в каструлі з кип’яченою водою. Окремо варимо курячі яйця.
2. Очищаємо оселедець, позбавляючи її від луски і кісточок. Очищені філе ріжемо на середні шматки.
3. Овочі чистимо від лушпиння і розрізаємо на невеликі квадратні шматочки або натираємо на тертці. Яйця звільняємо від шкаралупи і нарізаємо кубиками. Цибулю – шаткуємо.
4. На широку тарілку або в роз’ємне кільце викладаємо терту картоплю, намазуємо майонезом, зверху розподіляємо шматочки оселедця.
5. Рясно мажемо і укладаємо цибулю. Знову мажемо, розподіляємо варені яйця і моркву.
6. Знову намазуємо майонезом, сипем терту картоплю, змащуємо і викладаємо буряк.
За смаком всюди сипем сіль. Приготовану закуску посипаємо зеленню і подаємо на стіл.