Святковий салат «Оселедець під шубою»: страва, від якої не залишиться ні шматочка

Кулінарія

На свята люди люблять готувати смачну і закуску з оселедця і овочів. Тому ми сьогодні вирішили поділитися найлегшим і смачним рецептом.

Інгредієнти:

  • 410 г оселедця;
  • 2 середні моркви;
  • великий буряк;
  • 3 середніх картоплини;
  • середня цибуля;
  • майонез;
  • 3 курячих яйця;
  • сіль.

Алгоритм приготування:

1. Миємо овочі і варимо зі шкіркою в каструлі з кип’яченою водою. Окремо варимо курячі яйця.

2. Очищаємо оселедець, позбавляючи її від луски і кісточок. Очищені філе ріжемо на середні шматки.

3. Овочі чистимо від лушпиння і розрізаємо на невеликі квадратні шматочки або натираємо на тертці. Яйця звільняємо від шкаралупи і нарізаємо кубиками. Цибулю – шаткуємо.

4. На широку тарілку  або в роз’ємне кільце викладаємо терту картоплю, намазуємо майонезом, зверху розподіляємо шматочки оселедця.

5. Рясно мажемо і укладаємо цибулю. Знову мажемо, розподіляємо варені яйця і моркву.

6. Знову намазуємо майонезом, сипем терту картоплю, змащуємо і викладаємо буряк.

За смаком всюди сипем сіль. Приготовану закуску посипаємо зеленню і подаємо на стіл.

Оцените статью
Добавить комментарий