Смачна та швидка закуска «Кабачки по-корейські». 5 рецептів приготування

Кулінарія

Багато людей обожнюють гострі страви. Тому їм сподобаються «Кабачки по-корейські». Нижче наведені 5 рецептів цієї страви.

Швидке приготування

Інгредієнти:

  • 500 грамів кабачків;
  • 20 грамів зеленої цибулі;
  • 2 зубки часнику;
  • 1,5 столові ложки кунжуту;
  • 1 чайна ложка чорного меленого перцю;
  • 0,5 чайної ложки червоного меленого перцю;
  • 1 чайна ложка паприки;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 2 столові ложки солі;
  • 1 столова ложка олії рафінованої.

Як приготувати:

  • Кабачок нарізується півкільцями. Далі він кладеться у глибоку миску та посипається сіллю. Потрібно залишити на 30 хвилин, після чого промити проточною водою. Дочекайтеся, доки стече вода;
  • Кабачки обсмажуються на пательні з додаванням цукру, паприки та перцю;
  • Цибуля та часник подрібнюються та додаються до пательні. Смажити потрібно 3 хвилини на невеликому вогні.
  • Додається кунжут, перемішується та смажиться ще 2 хвилини.

Гострі кабачки кружальцями

Інгредієнти:

  • 2 кабачки;
  • 1 морква;
  • 4 зубки часнику;
  • 2 чайних ложки меду;
  • 20 грамів кропу та петрушки;
  • 2 столові ложки яблучного оцту;
  • 1 чайна ложка паприки;
  • 1,5 столові ложки насіння кунжуту;
  • 1,5 столові ложки приправи для моркви по-корейські;
  • 4 столові ложки рафінованої олії;
  • сіль.

Як приготувати:

  • Кабачок ріжеться кільцями товщиною 1 сантиметр. Кладеться у глибоку миску та посипається сіллю. Залишити на 30 хвилин, після чого потрібно позбавитися зайвої рідини;
  • Морква натирається на тертці для корейської моркви;
  • Дрібно нарізується зелень;
  • Вичавлюється часник;
  • Підготовлені інгредієнти додаються до кабачків;
  • Готується соус в окремому посуді. Наливається оцет, олія та мед. Засипається приправа для моркви та паприка. Усе перемішується до однорідного стану.
  • До кабачків додається соус та перемішується. Перед вживанням потрібно додати кунжут.

Смачного!

Кабачки з приправою для моркви по-корейські.

Інгредієнти:

  • 2 кабачки;
  • 1 столова ложка приправи для моркви по-корейські;
  • 1 морква;
  • 1 ріпчаста цибуля;
  • 1 солодкий перець;
  • 4 зубки часнику;
  • 1 чайна ложка паприки;
  • 0,5 чайної ложки меленого коріандру;
  • 0,5 столові ложки кунжуту;
  • 0,3 чайної ложки червоного меленого перцю;
  • 0,3 чайної ложки чорного меленого перцю;
  • 20 грамів петрушки;
  • 2 гілочки базиліку;
  • 6 столових ложок рафінованої олії;
  • 1 столова ложка оцту;
  • 1 столова ложка соєвого соусу;
  • 1 столова ложка цукру;
  • 0,5 чайної ложки солі.

Як приготувати:

  • Кабачки та морква натираються на тертці для моркви по-корейські;
  • Перець нарізується смужками;
  • Усе кладеться до великого салатника;
  • Цибуля нарізується півкільцями та обсмажується на пательні. Далі потрібно витягнути цибулю з олії (у самій страві вона не потрібна);
  • Вичавлюється часник та додається до овочів;
  • Додаються спеції та олія, у якій смажилася цибуля;
  • Додається оцет та соєвий соус;
  • Нарізується базилік та петрушка;
  • Усе змішується та настоюється 2 години;
  • Перед вживанням потрібно посипати кунжутом.

Смачного!

Кабачки із медом та соєвим соусом

Інгредієнти:

  • 1 кілограм кабачків;
  • 1 солодкий перець;
  • 1 гострий перець;
  • 1 ріпчаста цибуля;
  • 2 моркви;
  • 2 гілочки петрушки;
  • 3 столові ложки приправи для моркви по-корейські;
  • 0,5 чайної ложки меленого коріандру;
  • 0,5 столові ложки насіння кунжуту;
  • 1 столова ложка меду;
  • 0,3 чайної ложки червоного меленого перцю;
  • 2 столові ложки оцту;
  • 3 столові ложки соєвого соусу;
  • 8 столових ложок рафінованої олії;
  • 0,5 чайної ложки солі.

Як приготувати:

  • Кабачки та морква натираються на тертці для моркви по-корейські. Далі потрібно дати їм постояти 1 годину та злити сік, що виділився;
  • Мед та оцет змішуються у сотейнику. Далі додається соєвий соус та перемішується, доки не буде однорідна маса;
  • Часник та гострий перець дрібно нарізуються та додаються до соусу;
  • Цибуля нарізується дрібними кубиками та обсмажується на пательні. Далі вона додається до овочів;
  • Додається соус та перемішується. Салат повинен настоятися на протязі 2 годин;
  • Перед вживанням страва прикрашується насінням кунжуту та петрушкою.

Смачного!

Кабачки нашвидкуруч

Інгредієнти:

  • 0,5 кілограму кабачків;
  • 0,5 кілограму моркви;
  • 2 гілки петрушки;
  • 1 столова ложка приправи для моркви по-корейські;
  • 3 зубки часнику;
  • 2 столові ложки оцту;
  • 1 столова ложка меду;
  • 50 мл рафінованої олії;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • 1 чайна ложка солі.

Як приготувати:

  • Кабачки та морква натираються на тертці для моркви по-корейські;
  • Морква обсмажується 3 хвилини на пательні. Після цього до неї додається подрібнений часник.
  • Морква та спеції додаються до кабачків.
  • Петрушка подрібнюється та додається до овочів. Усе перемішується.
  • Салат повинен настоятися 2 години.

Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий