Шоколадний десерт Брауні. Щільна скоринка і волога, ніжна текстура всередині!

Кулінарія

Шоколадний десерт Брауні – це самий шоколадний десерт з усіх, що Ви коли-небудь пробували. Готується дуже швидко, а результат вражає.

Інгредієнти

  • 200 гр. темного шоколаду
  • 115 гр. вершкового масла
  • 200 гр. цукру
  • 3 яйця
  • 1/4 ч. л. солі
  • 70 гр. борошна
  • 20 гр. какао

Отже, підготуємо форму для випічки.

Змащуємо її невеликою кількістю соняшниковою олії і застеляємо пергаментом.

До речі, я не рекомендую пропускати це, інакше Вам буде складно виймати десерт з форми. Отже, тепер займемося шоколадом. Його потрібно нарізати на невеликі шматочки.

Насправді, в цьому десерті смак визначає шоколад, тому не економте на цьому продукті. Беріть дійсно якісний смачний темний шоколад з високим вмістом какао-продуктів, я рекомендую не нижче 70%. Висипаємо шматочки шоколаду в глибоку ємність і ставимо на водяну баню, щоб їх розплавити. Туди ж відправляємо вершкове масло, щоб з’єднати з шоколадом.

Насправді, використовуйте вершкове масло жирністю не менше 82%. Розтоплюємо шоколад з маслом на водяній бані. Розталі шоколад і масло постійно перемішуємо до отримання однорідної консистенції.

Тепер дамо шоколаду трохи охолонути. Всі сухі інгредієнти – борошно, какао і сіль необхідно просіяти. Використовуйте смачне і ароматне какао з високим відсотком вмісту какао – масла.

В окрему глибоку ємність розбиваємо яйця і висипаємо цукор.

За допомогою міксера добре збиваємо яйця з цукром до однорідного стану і повного розчинення цукру.

Додаємо до яєчної маси остиглу шоколадно-масляну суміш і добре, за допомогою віночка перемішуємо, щоб отримати однорідну масу.

Тепер висипаємо сюди ж всі сухі інгредієнти, щоб знову перемішати до однорідного стану.

Виливаємо тісто в підготовлену форму.

До речі, шар тіста не повинен бути дуже великим. Насправді, оптимальна висота тіста в формі повинна бути близько 2-3 см. Ставимо форму в розігріту до 180 ° С духовку на 30-35 хвилин.

Готовий брауни виймаємо з форми.

Гарячим, сухим ножем нарізаємо Брауні на порційні шматочки.

Настояний і добре охолоджений десерт ріжеться без проблем.

Шоколадний десерт Брауні готовий. Всім смачного.

Оцените статью
Добавить комментарий