Рецепт смачного супу з вершками і червоною рибою

Кулінарія

Приготувати цей смачний суп не складе труднощів, а часу ви витратите максимум півгодини. Суп досить поживний, адже в ньому присутні вершки. Тому для людей, які дотримуються дієти, він не підійде. Але іноді можна дозволити собі таку смакоту, незважаючи на калорійність. Так що порадуйте себе і своїх близьких таким смачним і ароматним супом!

Інгредієнти, які будуть потрібні:

  • 600 г лосося;
  • 500 мл вершків;
  • 600 г картоплі;
  • Одна цибулина;
  • Два помідори;
  • Одна морквина;
  • Три стол. ложки оливкової олії;
  • Півтора літри води;
  • Три лаврових листки;
  • Один пучок петрушки;
  • Одна стол. ложка масла вершкового;
  • Чорний перець, сіль в залежності від смаку.

Приступаємо до процесу приготування

Цибулю і моркву потрібно очистити. Перший овоч шаткуємо у вигляді кубика, а другий грубо натираємо.

Взяти каструлю для супу, налити оливкову олію, нагріти і обсмажити підготовлені овочі до м’якого стану.

Помідори нарізати у вигляді кубика і додати в овочі після того, як цибуля стане прозорою. Перемішати за допомогою лопатки.

Налити в каструлю воду і відправити в неї дрібно порізану картоплю. Посолити суп за власним смаком.

Лосось порізати на шматки середнього розміру і додати в суп після 15 хвилин варіння. Можете замінити лосось на іншу червону рибу.

Перемішати і всипати посічену зелень. Свіжу зелень можна замінити сушеною.

Покласти в страву лаврові листочки, влити вершки і варити суп ще 10 хвилин на вогні слабкої інтенсивності.

Рецепт смачного супу з вершками і червоною рибою

Оцените статью
Добавить комментарий