Повітряні пиріжки «як пух» з цибулею і яйцем з пишного і м’якого тіста

Кулінарія

Повітряні і ароматні пиріжки з яйцем і з цибулею всі змітають зі столу за кілька хвилин! Швидким рецептом ароматної домашньої випічки.

Інгредієнти

  • борошно – 1 кг .;
  • дріжджі сухі – 1 пачка;
  • цукор – 3 ст.л .;
  • сіль – 2 ч.л .;
  • молоко – 750 мл .;
  • соняшникова олія – 5 ст.л.

Для начинки:

  • яйця – 6 шт .;
  • зелена цибуля – 2-3 пучка;
  • вершкове масло – 5-6 ст.л .;
  • сіль, перець – за смаком.

Приготування

Просійте в глибоку тарілку борошно, додайте дріжджі, цукор, сіль і все ретельно перемішайте. Влийте тепле молоко, олію і замісіть м’яке тісто: спочатку ложкою, потім руками.

Повітряні пиріжки «як пух» з цибулею і яйцем з пишного і м'якого тіста

Вимішуйте тісто близько 5 хвилин на столі. Потім перекладіть тісто назад в глибоку тарілку, накрийте рушником і залиште на півгодини.

Дрібно наріжте зелену цибулю, додайте до цибулі вершкове масло, посоліть і поперчіть. Зваріть яйця, охолодіть і дрібно наріжте.

Повітряні пиріжки «як пух» з цибулею і яйцем з пишного і м'якого тіста

Коли тісто підійде, розділіть його кілька частин і сформуйте пиріжки. Викладіть в центр начинку з яйця і цибулі і защипніть краї пиріжків.

Повітряні пиріжки «як пух» з цибулею і яйцем з пишного і м'якого тіста

Розігрійте сковорідку з олією, викладіть пиріжки і обсмажте з обох сторін до рум’яної скоринки.

Повітряні пиріжки «як пух» з цибулею і яйцем з пишного і м'якого тіста

Викладіть пиріжки на серветки, щоб прибрати зайвий жир.

Повітряні, ароматні і смачні пиріжки з яйцем і цибулею готові! Смачного!

Повітряні пиріжки «як пух» з цибулею і яйцем з пишного і м'якого тіста

Оцените статью
Добавить комментарий