Подруга з Німеччини поділилася рецептом, як зробити котлети ще смачнішими. «Німецькі» котлети в нашій родині полюбили всі

Кулінарія

Доброго дня любі друзі, сьогодні я хотіла б поділитися ще одним рецептом приготування смачних соковитих котлет.

Здавалося б, що тут складного, фарш, хліб, яйце все це перемішати і смажимо. Однак не все так просто, і будь-яка господиня має в своєму арсеналі як мінімум кілька секретів, завдяки яким котлетки виходять соковитими, пишними і смачними. Є такі секрети і в мене.

У нас вдома їх називають «німецькі котлети», оскільки рецептом поділилася моя подруга, яка живе в Німеччині. Буду рада, якщо рецепт вам сподобається)

Інгредієнти:

  • Фарш-1 кг,
  • цибуля-1-2 шт.,
  • часник-1 зубчик,
  • яйця-2 шт.,
  • батон-3 шматочки,
  • молоко-100 мл,
  • гірчиця-1,5-2 ч. л.,
  • сіль, перець, зелень-за смаком.

Спосіб приготування:

Цибулю дрібно нарізати і обсмажити до золотистого кольору.

Кілька шматочків батона (без кірочок) замочити в молоці.

Викласти в тарілку фарш (у мене змішаний-свинина / яловичина), додати обсмажену цибулю, пропущений через прес часник, яйця, хліб (попередньо віджати, зливши надлишки молока).

Додаємо сіль, перець, зелень (можна свіжу, можна сушену) і 1,5-2 ч. л. гірчиці. Так, мені здається, саме гірчиця надає цим котлеткам особливу красу.

Добре вимішуємо фарш, відбиваємо. Це дуже важливо! Вимішувати потрібно не менше 7-10 хвилин, потім гарненько відбити. Фарш повинен стати однорідним і пластичним.

Вологими руками формуємо котлети, обвалюємо їх в панірувальних сухарях.

На сковороді розігріваємо вершкове масло, обсмажуємо котлети з двох сторін до готовності.

Котлети готові! Аромат на кухні стоїть дивовижний!

 

Оцените статью
Добавить комментарий