Нереально ніжний салат до Нового року з чорносливом, грибами і курячим філе

Кулінарія

Моя свекруха відкрила секрет приготування фірмового салату, який вся родина з’їдає за обидві щоки!

Підготовлюємо наступні продукти:

  • куряче філе – 200 г;
  • чорнослив – 13 шт;
  • печериці – 300 г;
  • цибуля – 1 шт;
  • морква «по-корейськи» – 150 г;
  • кукурудза – 200 г;
  • майонез – 3 ст л.

Приступаємо до приготування салату:

Для початку нарізаємо куряче м’ясо на невеликі кубики разом з цибулею і відправляємо на розігріту сковорідку з олією – смажимо все до золотистого кольору, солимо і перчимо до смаку.

Далі нарізаємо гриби середнім кубиком і готуємо на середньому вогні до випаровування рідини. Додаємо трохи олії, солі і злегка підрум’янюємо печериці.

Чорнослив, якщо жорсткуватий, обдайте кип’ятком. Потім просушіть і наріжте на кубики. Дістаємо салатницю і в неї поміщаємо всі компоненти салату, заправляємо майонезом і даємо настоятися приблизно 40 хвилин.

Готово! Гості будуть в шаленому захваті від святкового і незвичайного салату!

Оцените статью
Добавить комментарий