Святковий салат на швидку руку, готуйте без клопоту. Ділюся з вами простим і швидким рецептом салату, який готується не більше 20 хвилин.
Нам знадобиться:
- Шинка – 200 грам;
- Консервована квасоля – 200 грам;
- Консервована кукурудза – 200 грам;
- Свіжий огірок – 150 грам;
- Сир твердий – 150 грам;
- Морква по-корейськи – 50 грам;
- Листя салату – 40 грам;
- Відварені перепелині яйця за бажанням.
- Майонез за смаком (використовуємо для кожного шару);
- Сіль за смаком.
Алгоритм приготування:
Беремо плоску тарілку і розкладаємо на ній промиті листя салату, потім нарізаємо шинку кубиками і кладемо на листя.
Потім робимо сітку з майонезу, для цього можна використовувати звичайний целофановий пакетик.
Наступним шаром розкладаємо корейську моркву і також робимо сітку з майонезу.
Далі нарізаємо кубиками огірок і тим же методом розподіляємо майонез.
Потім викладаємо квасолю.
Далі викладаємо кукурудзу.
Останнім шаром посипаємо салат натертим сиром і робимо красиву сітку майонезом. По краях прикрашаємо перепелиними яйцями.
Наш салат готовий. Приємного всім апетиту!