Найсмачніший десерт. Просто залив і готово

Кулінарія

Смакота!

Інгредієнти:

  • печиво

Для заливки:

  • 1 банка згущеного молока
  • 4 шт – яйця
  • 1 стакан молока
  • 1 пакетик ванільний цукор
  • 200 г вершкового масла

Для глазурі:

  • 4 ст. л. какао
  • 4 ст. л. цукру
  • 12 ст. л. молока

приготування:

Збиваємо добре яйця.

Додаємо згущене молоко, молоко і ванільний цукор і гарненько перемішуємо.

Доводимо цю масу до кипіння і охолоджуємо.

Беремо другу каструлю і змішуємо в ній цукор, какао, молоко.

Готуємо глазур, постійно помішуючи.

Вершкове масло, нарізане кубиками, збиваємо міксером.

Потім збиваємо масло разом з остиглим кремом.

Ємність для десерту, застилаємо кулінарним папером.

Викладаємо шар печива, додаємо крем і повторюємо, поки не закінчиться печиво.

Заливаємо десерт шоколадною глазур’ю і відправляємо в холодильник на ніч.

Вранці насолоджуємося смачним десертом.

Оцените статью
Добавить комментарий