Літній пиріг з малиною та абрикосами. Багато господинь зараз готують його

Кулінарія

Цей пиріг полюбляють готовити багато господинь. Нижче наводиться рецепт для швидкого приготування цієї випічки. Пиріг виходить дуже ароматним та смачним. Кожному члену вашої родини сподобається цей апетитний десерт.

Інгредієнти:

  • 2 курячих яйця;
  • 250 грамів пшеничного борошна;
  • 100 грамів малини;
  • 400 грамів абрикос;
  • 50 грамів вершкового масла;
  • 250 мл кефіру;
  • 180 грамів цукру піску;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру;
  • 1 чайна ложка розпушувача для тіста;
  • морська сіль.

Як приготувати:

Кефір, ванілін, цукор, яйця та розтоплене вершкове масло збиваються за допомогою міксера;

Далі додається розпушувач, сіль та борошно. Усе ретельно перемішується;

Ягоди та фрукти потрібно добре вимити та розрізати за необхідності. З абрикос треба видалити кісточки;

Форму для випічки потрібно змастити олією та викласти на неї половину тіста. Далі кладеться начинка пирогу та друга половина тіста;

Випікається в духовці при температурі 180 градусів на протязі 50 хвилин.

Прикрасити випічку можна листочками м’яти або цукровою пудрою. Начинка для пирога обирається за смаком. Смачного!

Оцените статью
Добавить комментарий