Біляші відмінно підійдуть для сніданку або для перекусу.
Складові
- Фарш – 300 грам.
- Кефір – 2 склянки.
- Цукор – 0,5 чайної ложки.
- Цибуля ріпчаста – 1 штука.
- Борошно – 300 грам.
- Сіль – 0,5 чайної ложки.
- Сода – 0,5 чайної ложки.
- Олія соняшникова – за смаком.
Покрокове приготування
Дістаньте кефір і покладіть туди соду, сіль і цукор.
Все добре вимішайте і відставте на 5 хвилин. Насипте заздалегідь просіяне борошно, перемішайте. Тісто має вийти як на оладки.
Поріжте дрібно цибулю, покладіть в тісто фарш і цибулю. Перемішайте до однорідного стану.
Олію розігрійте в сковорідці. Покладіть біляші в сковорідку столовою ложкою. Обсмажте з усіх боків до золотистого кольору.
Подавати їх до столу можна гарячими разом зі сметаною.