Новорічні «пеньки» з грибною начинкою прикрасять собою святковий стіл.
ІНГРЕДІЄНТИ:
- Довгий багет – 1 шт .;
- Свіжі печериці – 1/4 кг;
- Ріпчаста цибуля – 1 шт .;
- Твердий сир – 100 гр .;
- Болгарський перець – 1 шт .;
- Спеції, зелень – за смаком.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
Як можна дрібніше наріжте цибулю, перець і печериці.
Обсмажте овочі на вершковому маслі.
Багет наріжте рівними широкими шматочками (приблизно по 4-5 см), гарненько за допомогою ложечки або пальчиком примніть серцевину, щоб викласти начинку.
Всередину «пенька» викладіть грибну начинку. Присипте тертим сиром.
Запікайте закуску при температурі 200 С в духовці близько 10 хвилин.
Приємного новорічного апетиту!