Краще, ніж набридлі кошики з «Шубою» або «Олів’є»: вишукана закуска до новорічного столу «Грибні пеньки»

Кулінарія

Новорічні «пеньки» з грибною начинкою прикрасять собою святковий стіл.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • Довгий багет – 1 шт .;
  • Свіжі печериці – 1/4 кг;
  • Ріпчаста цибуля – 1 шт .;
  • Твердий сир – 100 гр .;
  • Болгарський перець – 1 шт .;
  • Спеції, зелень – за смаком.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Як можна дрібніше наріжте цибулю, перець і печериці.

Обсмажте овочі на вершковому маслі.

Багет наріжте рівними широкими шматочками (приблизно по 4-5 см), гарненько за допомогою ложечки або пальчиком примніть серцевину, щоб викласти начинку.

Всередину «пенька» викладіть грибну начинку. Присипте тертим сиром.

Запікайте закуску при температурі 200 С в духовці близько 10 хвилин.

Приємного новорічного апетиту!

Оцените статью
Добавить комментарий